Autentificare

Compartiment Achiziții Publice

Primaria orasului Calimanesti lansează procedura în vederea achiziționării serviciilor de întocmire a planului propriu de securitate și sănătate, registrul de coordonare, declarația prealabilă pentru șantierele temporare sau mobile urmare a semnării contractelor de lucrări în care UAT oraș Călimănești are calitatea de beneficiar.

  Serviciile solicitate trebuie să respecte cerințele H.G. nr.300/2006, actualizată, privind cerințele minime de securitate și sănătate pentru șantierele temporare sau mobile.

Având în vedere că până la finalul anului în curs este posibil să demareze noi şantiere ca urmare a semnării contractelor aferente cererilor de finanţare depuse de instituţia noastră, solicităm ofertarea serviciilor pentru un număr cuprins între 1 până la 10 șantiere active, sub formă de abonament lunar

 În cazul in care sunteti interesati va rugam să depuneți la registratura instituției, sau prin fax: 0250 750 082, sau e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., oferta financiară pentru efectuarea serviciilor mai sus mentionate până la data de 17.01.2023, ora 16:00.

 Oferta va conține prețul fără TVA.

 Criteriul de atribuire: prețul cel mai scăzut

 Informaţii suplimentare:

Prezentului anunț atașăm Statul de funcții valabil la data lansării achiziției și adresele locațiilor în care își desfășoară activitatea personalul angajat.

Anunțul de atribuire a achiziției va fi publicat pe site-ul www.primaria-calimanesti.ro secţiunea Anunţuri – Achiziţii

Eventualele solicitari de clarificari se vor transmite la nr. fax: 0250 750 082 sau e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., iar răspunsurile la solicitarile de clarificări vor fi atasate la Anunţul aferent achiziţiei de pe site-ul www.primaria_calimanesti.ro.

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi la tel. 0250.750.080, persoană de contact Andronoiu Bogdan.