Articole filtrate după dată: Septembrie 2020

Marți, 22 Septembrie 2020

Video-sedinta

Sedinta Extraordinara a Consiliului Local Calimanesti din 23 Sept 2020 ora 11.00

Publicat în Convocări

Consiliul Local al orașului Călimănești s-a întrunit luni, 21 septembrie 2020, în ultima ședință ordinară înainte de alegerile locale și ultima din acest mandat 2016-2020. Au fost patru ani de eforturi comune în care cred că am colaborat foarte bine cu Consiliul Local al orașului Călimănești și am făcut lucruri cu care ne putem mândri fiecare dintre noi. Ceea ce ne-a unit pe toți a fost dorința de a face bine pentru comunitatea în care trăim.

Calitatea de ales local nu este o recompensă pe care o primim, este mai degrabă o sarcină, uneori complicată, care îți este dată din partea electoratului, o sarcină de care trebuie să ne achităm fiecare dintre noi cu responsabilitate și demnitate.

Sunt convins că maturitatea politică a călimăneștenilor va crea un consiliu local la fel de responsabil în următorul mandat şi vă urez succes fiecăruia dintre dumneavoastră.

Vă mulțumesc tuturor pentru colaborare, susținere și efortul de a contribui împreună la construcția orașului Călimănești!

 

Primar,

Dr. Florinel Constantinescu

Publicat în Actualitate

CONVOCATOR

 

           În baza Dispoziţiei primarului oraşului Călimăneşti nr. 309/17.09.2020, se convoacă Consiliul Local al Oraşului Călimăneşti în şedinţă ordinară, în data  de 21.09.2020, orele 1400, la Centrul Național de Informare Turistică Călimănești, cu următoarea ordine de zi:

  1. Raport şi proiect de hotărâre privind actualizarea Regulamentului serviciului de salubrizare al oraşului Călimăneşti - iniţiator primarul oraşului Călimăneşti – Dr. Florinel Constantinescu.
  2. Raport şi proiect de hotărâre privind stabilirea formei de gestiune a unor activităţi din cadrul serviciului de salubrizare al UAT Oraş Călimăneşti - iniţiator primarul oraşului Călimăneşti – Dr. Florinel Constantinescu.
  3. Raport şi proiect de hotărâre privind modificarea Contractului de delegare a gestiunii traseului de transport public local prin curse regulate în orașul Călimănești - iniţiator primarul oraşului Călimăneşti – Dr. Florinel Constantinescu.
  4. Raport şi proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unui Acord de Parteneriat între Orașul Călimănești și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Vâlcea în vederea organizării Festivalului Național de Satiră și Umor ”Povestea Vorbii” ediţia a XV a- iniţiator primarul oraşului Călimăneşti – Dr. Florinel Constantinescu.
  5. Raport şi proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local al oraşului Călimăneşti pe anul 2020 - iniţiator primarul oraşului Călimăneşti – Florinel Constantinescu.
  6. Întrebări, interpelări, petiţii şi informarea consilierilor locali.
Publicat în Convocări
Pagina 1 din 3