Articole filtrate după dată: Ianuarie 2021

Primaria orasului Calimanesti anunță atribuirea achiziției având ca obiect prestarea serviciilor de verificare proiect faze DTAC, PT, DE la cerința Ie (instalaţii electrice) aferente lucrărilor pentru investitia „CREȘTEREA EFICIENȚEI ENERGETICE A SISTEMULUI DE ILUMINAT PUBLIC ÎN ORAȘUL CĂLIMĂNEȘTI, JUDEŢUL VÂLCEA”, Cod SMIS 125420

 Ofertantul declarat câștigător după aplicarea criteriului ”prețul cel mai scăzut” pentru achiziția mai sus menționată P.F.A. NEMEŞ DUMITRU-IOAN - VERIFICATOR DE PROIECTE cu o valoare ofertată de 2.000,00 lei, fără TVA

Publicat în Compartiment Achizitii

Centrul de vaccinare din orașul Călimănești, amenajat la căminul internat al Liceului Tehnologic de Turism, este pregătit pentru a intra în campania de imunizare anti-COVID în etapa a II-a. Centrul a primit acreditarea de la Direcția de Sănătate Publică. Are patru puncte de vaccinare, punct de recepție, punct de supraveghere postvaccinare și toate dotările necesare. Centrul de vaccinare de la Călimănești are arondate localitățile: Călimănești, Berislăvești, Sălătrucel, Dăești, Runcu, Bujoreni, Muereasca și se va deschide odată cu alocarea primelor doze de vaccin anti-COVID.

Publicat în Actualitate

Primaria orasului Calimanesti lanseaza procedura in vederea achizitionarii  serviciilor de verificare proiect faze DTAC, PT, DE la cerința Ie (instalaţii electrice) aferente lucrărilor pentru investitia „CREȘTEREA EFICIENȚEI ENERGETICE A SISTEMULUI DE ILUMINAT PUBLIC ÎN ORAȘUL CĂLIMĂNEȘTI, JUDEŢUL VÂLCEA”, Cod SMIS 125420.

Oferta va fi exprimată în lei fără TVA și va cuprinde, pe lângă oferta financiară, și atestatele care dovedesc calitatea de verificator pentru cerința solicitată.

Oferta va fi depusă prin e-mail, fax sau direct la sediul instituţiei.

Totodată, vă rugăm să faceţi precizarea dacă firma dumneavoastră este înregistrată în scopuri TVA.

 Termen de depunere: 29.01.2021, ora 10:00

Criteriul de atribuire: prețul cel mai scăzut

 Informaţii suplimentare:

Anunțul de atribuire a achiziției va fi publicat pe site-ul www.primaria-calimanesti.ro secţiunea Anunţuri – Achiziţii

Eventualele solicitări de clarificări se vor transmite la nr. fax: 0250 750 082 sau e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., iar raspunsurile la solicitarile de clarificari vor fi ataşate la Anunţul aferent achiziţiei de pe site-ul www.primaria-calimanesti.ro.

 Pentru orice alte informaţii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi la tel. 0250.750.080, persoană de contact ing. Andronoiu Bogdan.

Publicat în Compartiment Achizitii
Pagina 1 din 6