Autentificare

Anunțuri concursuri și examene de angajare ale primăriei orașului Călimănești

Primaria orasului Calimanesti lanseaza procedura in vederea achizitionarii  serviciilor de editare text pentru comunicare publică

Serviciile solicitate sunt pentru un total semestrial de până la 90 mesaje/articole (150-200 cuvinte/mesaj sau articol) repartizate pe parcursul fiecărei luni calendaristice, conform solicitărilor autorităţii contractante, pe rețelele de socializare oficiale ale instituției sau redactate pentru a fi reproduse în mass-media tradițională (print, online sau audio-vizuală).         

Autoritatea contractantă solicită dreptul de folosinţă pentru textele furnizate astfel încât să poată fi utilizate și pentru alte mijloace de comunicare în masă, fără nici o obligaţie suplimentară din partea achizitorului sau a editorilor acelor mijloace.

Ofertele vor fi exprimate în lei fără TVA și vor cuprinde, pe lângă oferta financiară, și atestatele care dovedesc calitatea de verificator pentru cerințele solicitate.

Ofertele vor fi depuse prin e-mail, fax sau direct la sediul instituţiei.

Totodată, vă rugăm să faceţi precizarea dacă firma dumneavoastră este înregistrată în scopuri TVA.

Termen de depunere: 28.06.2024, ora 16:00

Criteriul de atribuire: prețul cel mai scăzut

Informaţii suplimentare:

Anunțul de atribuire a achiziției va fi publicat pe site-ul www.primaria-calimanesti.ro secţiunea Anunţuri – Achiziţii

Eventualele solicitari de clarificari se vor transmite la nr. fax: 0250 750 082 sau e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., iar raspunsurile la solicitarile de clarificari vor fi atasate la Anuntul aferent achizitiei de pe site-ul www.primaria-calimanesti.ro.

Pentru informaţii suplimentare va rugam sa ne contactaţi la tel. 0250.750.080, persoană de contact Moldovan Mirela.